
Time Drills (Subtracting Hours)		Name:
Fill in the blanks for each prob	blem.	
9:31 AM - 12 hours =	2:39 PM - 1 ho	ur =
2:16 PM - 11 hours =	7:33 PM - 8 ho	urs =
10:45 PM - 4 hours =	11:50 PM - 3 h	ours =
4:37 PM - 6 hours =	6:58 PM - 8 ho	urs =
3:48 PM - 1 hour =	1:38 PM - 2 ho	urs =
7:09 PM - 7 hours =	8:26 PM - 5 ho	urs =
9:12 PM - 10 hours =	10:40 PM - 2 h	ours =
7:22 PM - 11 hours =	6:21 AM - 3 ho	ours =
3:51 AM - 10 hours =	8:18 PM - 7 ho	urs =
8:44 PM - 1 hour =	12:11 PM - 1 h	our =
8:20 PM - 9 hours =	4:59 AM - 11 h	nours =
2:36 PM - 9 hours =	11:44 PM - 6 h	ours =
11:42 PM - 8 hours =	10:29 AM - 9 h	nours =
3:14 PM - 11 hours =	3:49 AM - 4 ho	ours =
4:49 AM - 11 hours =	3:38 PM - 10 h	ours =
5:58 AM - 9 hours =	11:23 AM - 2 h	nours =
9:19 PM - 10 hours =	5:56 AM - 7 ho	ours =
8:15 AM - 2 hours =	4:46 PM - 12 h	ours =
10:17 PM - 3 hours =	7:39 AM - 2 ho	ours =
7:24 AM - 4 hours =	11:52 PM - 11	hours =
6:33 PM - 6 hours =	6:11 PM - 10 h	ours =
10:33 PM - 10 hours =	11:32 AM - 3 h	nours =
10:13 PM - 10 hours =	11:40 PM - 5 h	ours =
9:32 PM - 8 hours =	11:37 PM - 12	hours =
7:46 PM - 4 hours =	3:59 PM - 4 ho	urs =

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40

Time Drills (Subtract	ting Hours) Name: Answer Key
Fill in the blanks for each problem.	
9:31 AM - 12 hours = $9:31 \text{ PM}$	2:39 PM - 1 hour = 1:39 PM
2:16 PM - 11 hours = 3:16 AM	7:33 PM - 8 hours = $11:33$ AM
10:45 PM - 4 hours = 6:45 PM	11:50 PM - 3 hours = $8:50 PM$
4:37 PM - 6 hours = $10:37 \text{ AM}$	6:58 PM - 8 hours = $10:58$ AM
3:48 PM - 1 hour = 2:48 PM	1:38 PM - 2 hours = $11:38$ AM
7:09 PM - 7 hours = 12:09 PM	8:26 PM - 5 hours = $3:26 PM$
9:12 PM - 10 hours = <u>11:12 AM</u>	10:40 PM - 2 hours = 8:40 PM
7:22 PM - 11 hours = 8:22 AM	6:21 AM - 3 hours = $3:21 \text{ AM}$
3:51 AM - 10 hours = <u>5:51 PM</u>	8:18 PM - 7 hours = $1:18 PM$
8:44 PM - 1 hour = 7:44 PM	12:11 PM - 1 hour = $11:11 \text{ AM}$
8:20 PM - 9 hours = $11:20 \text{ AM}$	4:59 AM - 11 hours = <u>5:59 PM</u>
2:36 PM - 9 hours = 5:36 AM	11:44 PM - 6 hours = $5:44 PM$
11:42 PM - 8 hours = $3:42$ PM	10:29 AM - 9 hours = 1:29 AM
3:14 PM - 11 hours = <u>4:14 AM</u>	3:49 AM - 4 hours = <u>11:49 PM</u>
4:49 AM - 11 hours = <u>5:49 PM</u>	3:38 PM - 10 hours = 5:38 AM
5:58 AM - 9 hours = <u>8:58 PM</u>	11:23 AM - 2 hours = $9:23$ AM
9:19 PM - 10 hours = <u>11:19 AM</u>	5:56 AM - 7 hours = 10:56 PM
8:15 AM - 2 hours = 6:15 AM	4:46 PM - 12 hours = 4:46 AM
10:17 PM - 3 hours = 7:17 PM	7:39 AM - 2 hours = 5:39 AM
7:24 AM - 4 hours = 3:24 AM	11:52 PM - 11 hours = $12:52 \text{ PM}$
6:33 PM - 6 hours = 12:33 PM	6:11 PM - 10 hours = 8:11 AM
10:33 PM - 10 hours = 12:33 PM	11:32 AM - 3 hours = $8:32 \text{ AM}$
10:13 PM - 10 hours = 12:13 PM	11:40 PM - 5 hours = $6:40 \text{ PM}$
9:32 PM - 8 hours = <u>1:32 PM</u>	11:37 PM - 12 hours = $11:37$ AM
7:46 PM - 4 hours = $3:46$ PM	3:59 PM - 4 hours = 11:59 AM

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40