Fill in the blanks for each problem.

Fill in the blanks for each problem.	
9:47 AM - 12 hours =	1:02 PM - 9 hours =
11:10 PM - 1 hour =	3:49 PM - 12 hours =
2:39 AM - 10 hours =	11:31 AM - 2 hours =
3:25 AM - 4 hours =	4:30 AM - 7 hours =
1:08 AM - 6 hours =	11:15 AM - 7 hours =
10:09 PM - 11 hours =	3:24 AM - 9 hours =
4:16 PM - 4 hours =	3:33 PM - 1 hour =
12:50 PM - 8 hours =	1:53 AM - 5 hours =
2:53 AM - 6 hours =	9:23 AM - 5 hours =
9:55 PM - 11 hours =	5:16 PM - 9 hours =
2:07 PM - 11 hours =	2:15 AM - 9 hours =
12:51 AM - 7 hours =	5:39 PM - 11 hours =
11:08 AM - 1 hour =	12:40 AM - 8 hours =
2:01 AM - 6 hours =	1:56 AM - 8 hours =
2:26 PM - 4 hours =	6:16 PM - 4 hours =
6:05 AM - 10 hours =	1:20 AM - 11 hours =
9:44 PM - 10 hours =	9:55 AM - 3 hours =
11:56 PM - 12 hours =	8:20 PM - 6 hours =
4:16 AM - 4 hours =	5:33 AM - 2 hours =
10:58 AM - 4 hours =	12:54 AM - 5 hours =
10:52 PM - 9 hours =	11:17 AM - 7 hours =
1:27 PM - 11 hours =	2:22 AM - 1 hour =
5:15 PM - 6 hours =	1:26 AM - 4 hours =
1:43 AM - 7 hours =	12:30 AM - 1 hour =
1:03 PM - 3 hours =	7:02 PM - 12 hours =
Math www.CommonCoreSheets.co	$9 \begin{array}{ccccccccccccccccccccccccccccccccccc$

	Time Drills (Subtracting H	ours)	Name:	Answer Key
Fill in the blanks for each pr	roblem.			
9:47 AM - 12 hours =9:4	47 PM	1:02 PM - 9 hours =	4:02 A	M
11:10 PM - 1 hour = $10:10$	0 PM	3:49 PM - 12 hours =	3:49 /	AM
2:39 AM - 10 hours = 4:3	39 PM	11:31 AM - 2 hours =	9:31	AM
3:25 AM - 4 hours = 11:2	5 PM	4:30 AM - 7 hours =	9:30 P	M
1:08 AM - 6 hours = $7:08$	3 PM	11:15 AM - 7 hours =	4:15	AM
10:09 PM - 11 hours = 11	:09 AM	3:24 AM - 9 hours =	6:24 P	M
4:16 PM - 4 hours = 12:16	6 PM	3:33 PM - 1 hour =	2:33 PN	1
12:50 PM - 8 hours = $4:5$	0 AM	1:53 AM - 5 hours =	8:53 P	M
2:53 AM - 6 hours = 8:53	3 PM	9:23 AM - 5 hours =	4:23 A	M
9:55 PM - 11 hours = <u>10:5</u>	55 AM	5:16 PM - 9 hours =	8:16 A	M
2:07 PM - 11 hours = <u>3:0</u>	7 AM	2:15 AM - 9 hours =	5:15 P	M
12:51 AM - 7 hours = $5:5$	51 PM	5:39 PM - 11 hours =	6:39	AM
11:08 AM - 1 hour = $10:0$	8 AM	12:40 AM - 8 hours =	4:40	PM
2:01 AM - 6 hours = <u>8:01</u>	I PM	1:56 AM - 8 hours =	5:56 P	M
2:26 PM - 4 hours = 10:26	5 AM	6:16 PM - 4 hours =	2:16 P	M
6:05 AM - 10 hours = <u>8:0</u>)5 PM	1:20 AM - 11 hours =	2:20	PM
9:44 PM - 10 hours = $11:4$	44 AM	9:55 AM - 3 hours =	6:55 A	M
11:56 PM - 12 hours = 11	:56 AM	8:20 PM - 6 hours =	2:20 P	M
4:16 AM - 4 hours = 12:10	6 AM	5:33 AM - 2 hours =	3:33 A	M
10:58 AM - 4 hours = 6:5	58 AM	12:54 AM - 5 hours =	7:54	PM
10:52 PM - 9 hours = 1:5	2 PM	11:17 AM - 7 hours =	4:17	AM
1:27 PM - 11 hours =2:2	7 AM	2:22 AM - 1 hour =	1:22 AI	M
5:15 PM - 6 hours = 11:15	5 AM	1:26 AM - 4 hours =	9:26 P	M
1:43 AM - 7 hours = 6:43	3 PM	12:30 AM - 1 hour =	11:30	PM
1:03 PM - 3 hours = 10:03	3 AM	7:02 PM - 12 hours =	7:02	AM
Math www.0	CommonCoreSheets.com 9) 88 86 8) 58 56 5	