_	

Time Drills (Subtracting Hours)

Fill in the blanks for each problem.

i in in the stands for each prostenic	
8:54 AM - 2 hours =	6:23 PM - 2 hours =
2:52 AM - 11 hours =	11:40 PM - 12 hours =
2:33 PM - 5 hours =	2:20 PM - 4 hours =
1:05 AM - 9 hours =	5:45 AM - 5 hours =
6:51 PM - 5 hours =	9:54 AM - 11 hours =
6:24 PM - 2 hours =	11:58 PM - 12 hours =
5:52 AM - 4 hours =	3:07 AM - 12 hours =
5:58 AM - 11 hours =	3:22 AM - 6 hours =
3:01 PM - 9 hours =	8:49 PM - 11 hours =
3:24 PM - 7 hours =	12:12 AM - 8 hours =
2:24 AM - 6 hours =	5:54 PM - 8 hours =
2:48 AM - 3 hours =	5:38 PM - 6 hours =
5:49 PM - 12 hours =	6:14 AM - 10 hours =
11:44 AM - 3 hours =	12:56 PM - 11 hours =
4:23 AM - 10 hours =	12:25 AM - 5 hours =
5:31 PM - 5 hours =	12:56 PM - 9 hours =
9:20 PM - 6 hours =	2:23 AM - 1 hour =
2:22 PM - 11 hours =	3:51 AM - 10 hours =
4:21 AM - 9 hours =	8:38 PM - 5 hours =
4:11 PM - 5 hours =	9:15 PM - 12 hours =
9:59 AM - 9 hours =	10:26 PM - 5 hours =
1:08 PM - 9 hours =	3:23 AM - 1 hour =
10:33 AM - 2 hours =	12:32 AM - 4 hours =
12:24 AM - 4 hours =	5:01 PM - 2 hours =
5:33 PM - 7 hours =	8:16 PM - 5 hours =
Math www.CommonCoreShee	$\begin{array}{c ccccccccccccccccccccccccccccccccccc$

Time Drills (Sub	tracting Hours) Name: Answer Key
Fill in the blanks for each problem.	
8:54 AM - 2 hours = $6:54 \text{ AM}$	6:23 PM - 2 hours = <u>4:23 PM</u>
2:52 AM - 11 hours = <u>3:52 PM</u>	11:40 PM - 12 hours = $11:40$ AM
2:33 PM - 5 hours = 9:33 AM	2:20 PM - 4 hours = 10:20 AM
1:05 AM - 9 hours = 4:05 PM	5:45 AM - 5 hours = 12:45 AM
6:51 PM - 5 hours = <u>1:51 PM</u>	9:54 AM - 11 hours = <u>10:54 PM</u>
6:24 PM - 2 hours = 4:24 PM	11:58 PM - 12 hours = $11:58$ AM
5:52 AM - 4 hours = 1:52 AM	3:07 AM - 12 hours = <u>3:07 PM</u>
5:58 AM - 11 hours = <u>6:58 PM</u>	3:22 AM - 6 hours = 9:22 PM
3:01 PM - 9 hours = 6:01 AM	8:49 PM - 11 hours = <u>9:49 AM</u>
3:24 PM - 7 hours = 8:24 AM	12:12 AM - 8 hours = 4:12 PM
2:24 AM - 6 hours = <u>8:24 PM</u>	5:54 PM - 8 hours = 9:54 AM
2:48 AM - 3 hours = 11:48 PM	5:38 PM - 6 hours = 11:38 AM
5:49 PM - 12 hours = <u>5:49 AM</u>	6:14 AM - 10 hours = <u>8:14 PM</u>
11:44 AM - 3 hours = $8:44$ AM	12:56 PM - 11 hours = 1:56 AM
4:23 AM - 10 hours = <u>6:23 PM</u>	12:25 AM - 5 hours = 7:25 PM
5:31 PM - 5 hours = 12:31 PM	12:56 PM - 9 hours = 3:56 AM
9:20 PM - 6 hours = $3:20 \text{ PM}$	2:23 AM - 1 hour = 1:23 AM
2:22 PM - 11 hours = 3:22 AM	3:51 AM - 10 hours = 5:51 PM
4:21 AM - 9 hours = 7:21 PM	8:38 PM - 5 hours = <u>3:38 PM</u>
4:11 PM - 5 hours = <u>11:11 AM</u>	9:15 PM - 12 hours = 9:15 AM
9:59 AM - 9 hours = $12:59$ AM	10:26 PM - 5 hours = 5:26 PM
1:08 PM - 9 hours = 4:08 AM	3:23 AM - 1 hour = 2:23 AM
10:33 AM - 2 hours = 8:33 AM	12:32 AM - 4 hours = 8:32 PM
12:24 AM - 4 hours = 8:24 PM	5:01 PM - 2 hours = 3:01 PM
5:33 PM - 7 hours = 10:33 AM	8:16 PM - 5 hours = <u>3:16 PM</u>

Math

www.CommonCoreSheets.com

 $7 \frac{1-15}{16-30} \frac{9}{6}$

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40