

48 46

42 40

## Fill in the blanks for each problem. 9:47 PM + 12 hours =4:02 PM + 9 hours =10:10 PM + 1 hour =\_\_\_\_\_ 3:49 AM + 12 hours = 4:39 AM + 10 hours = \_\_\_\_\_ 9:31 AM + 2 hours = 9:30 PM + 7 hours = 11:25 PM + 4 hours =4:15 PM + 7 hours = \_\_\_\_\_ 7:08 PM + 6 hours = \_\_\_\_\_ 6:24 PM + 9 hours = \_\_\_\_\_ 11:09 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 12:16 PM + 4 hours =2:33 PM + 1 hour =4:50 PM + 8 hours = \_\_\_\_\_ 8:53 PM + 5 hours = \_\_\_\_\_ 4:23 AM + 5 hours = 8:53 AM + 6 hours = 10:55 AM + 11 hours =8:16 AM + 9 hours = \_\_\_\_\_ 3:07 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 5:15 PM + 9 hours = \_\_\_\_\_ 5:51 AM + 7 hours =6:39 AM + 11 hours =10:08 PM + 1 hour = \_\_\_\_\_ 4:40 PM + 8 hours = \_\_\_\_\_ 8:01 PM + 6 hours =5:56 AM + 8 hours = 2:16 AM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 10:26 PM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 8:05 AM + 10 hours = \_\_\_\_\_ 2:20 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 11:44 PM + 10 hours =6:55 AM + 3 hours =11:56 PM + 12 hours = \_\_\_\_\_ 2:20 AM + 6 hours = \_\_\_\_\_ 12:16 AM + 4 hours =\_\_\_\_\_ 3:33 PM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 6:58 PM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 7:54 PM + 5 hours =\_\_\_\_\_ 1:52 PM + 9 hours = 4:17 AM + 7 hours =1:22 AM + 1 hour = 2:27 AM + 11 hours =11:15 AM + 6 hours =9:26 AM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 6:43 PM + 7 hours =11:30 PM + 1 hour =10:03 AM + 3 hours =7:02 PM + 12 hours =1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 9 Math 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 www.CommonCoreSheets.com

Fill in the blanks for each problem.	
9:47 PM + 12 hours = <u>9:47 AM</u>	4:02  PM + 9  hours = 1:02  AM
10:10  PM + 1  hour = 11:10  PM	3:49 AM + 12 hours = <u>3:49 PM</u>
4:39 AM + 10 hours = <u>2:39 PM</u>	9:31 AM + 2 hours = <u>11:31 AM</u>
11:25 PM + 4 hours = $3:25 \text{ AM}$	9:30 PM + 7 hours = $4:30 \text{ AM}$
7:08  PM + 6  hours = 1:08  AM	4:15  PM + 7  hours = 11:15  PM
11:09 AM + 11 hours = $10:09 PM$	6:24  PM + 9  hours = 3:24  AM
12:16  PM + 4  hours = 4:16  PM	2:33  PM + 1  hour = 3:33  PM
4:50  PM + 8  hours = 12:50  AM	8:53  PM + 5  hours = 1:53  AM
8:53  AM + 6  hours = 2:53  PM	4:23  AM + 5  hours = 9:23  AM
10:55  AM + 11  hours = 9:55  PM	8:16  AM + 9  hours = 5:16  PM
3:07 AM + 11 hours = <u>2:07 PM</u>	5:15  PM + 9  hours = 2:15  AM
5:51  AM + 7  hours = 12:51  PM	6:39 AM + 11 hours = <u>5:39 PM</u>
10:08  PM + 1  hour = 11:08  PM	4:40  PM + 8  hours = 12:40  AM
8:01 PM + 6 hours = <u>2:01 AM</u>	5:56  AM + 8  hours = 1:56  PM
10:26  PM + 4  hours = 2:26  AM	2:16  AM + 4  hours = 6:16  AM
8:05 AM + 10 hours = <u>6:05 PM</u>	2:20 AM + 11 hours = <u>1:20 PM</u>
11:44 PM + 10 hours = $9:44$ AM	6:55  AM + 3  hours = 9:55  AM
11:56  PM + 12  hours = 11:56  AM	2:20  AM + 6  hours = 8:20  AM
12:16  AM + 4  hours = 4:16  AM	3:33  PM + 2  hours = 5:33  PM
6:58  PM + 4  hours = 10:58  PM	7:54  PM + 5  hours = 12:54  AM
1:52  PM + 9  hours = 10:52  PM	4:17  AM + 7  hours = 11:17  AM
2:27 AM + 11 hours = <u>1:27 PM</u>	1:22  AM + 1  hour = 2:22  AM
11:15 AM + 6 hours = $5:15 PM$	9:26 AM + 4 hours = $1:26$ PM
6:43 PM + 7 hours = $1:43$ AM	11:30 PM + 1 hour = $12:30$ AM
10:03  AM + 3  hours = 1:03  PM	$7:02 \text{ PM} + 12 \text{ hours} = \underline{7:02 \text{ AM}}$

Math