

16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52

50 48 46 40

Fill in the blanks for each problem. 8:39 AM + 10 hours =11:20 AM + 5 hours =9:11 PM + 7 hours = _____ 5:35 AM + 3 hours = 8:59 AM + 11 hours = _____ 10:16 PM + 2 hours =_____ 2:16 PM + 11 hours = 11:50 AM + 3 hours = 1:53 PM + 1 hour = _____ 11:16 AM + 8 hours = _____ 5:44 PM + 10 hours = _____ 11:19 AM + 4 hours =6:23 PM + 12 hours = _____ 6:50 PM + 12 hours = _____ 6:21 PM + 11 hours = _____ 6:05 AM + 6 hours = _____ 6:42 PM + 9 hours = 6:05 AM + 9 hours = 1:42 AM + 10 hours = 11:24 PM + 7 hours =3:32 AM + 6 hours = _____ 12:40 PM + 2 hours =_____ 3:37 AM + 6 hours = 10:43 PM + 9 hours =9:25 AM + 4 hours = _____ 3:52 PM + 1 hour =_____ 2:46 PM + 8 hours = _____ 10:07 PM + 7 hours =1:40 AM + 12 hours = _____ 7:33 PM + 6 hours = _____ 10:57 PM + 7 hours =7:20 AM + 8 hours = _____ 2:47 AM + 6 hours =3:07 PM + 8 hours =7:57 PM + 11 hours = _____ 1:36 AM + 2 hours = _____ 10:37 AM + 7 hours =_____ 4:11 AM + 2 hours = _____ 2:56 AM + 5 hours = _____ 7:36 AM + 7 hours = _____ 12:07 AM + 6 hours = _____ 1:37 PM + 12 hours = 1:06 PM + 11 hours = 2:15 PM + 5 hours = _____ 10:33 AM + 12 hours =11:25 PM + 6 hours =7:10 AM + 7 hours =12:18 PM + 11 hours =8:07 PM + 9 hours =1:19 PM + 11 hours =90 88 86 84 82 1-15 98 96 94 92 80 Math 6

www.CommonCoreSheets.com

Fill in the blanks for each problem.	
8:39 AM + 10 hours = $6:39 PM$	11:20 AM + 5 hours = $4:20 \text{ PM}$
9:11 PM + 7 hours = $4:11 \text{ AM}$	5:35 AM + 3 hours = 8:35 AM
8:59 AM + 11 hours = <u>7:59 PM</u>	10:16 PM + 2 hours = 12:16 AM
11:50 AM + 3 hours = $2:50 PM$	2:16 PM + 11 hours = <u>1:16 AM</u>
1:53 PM + 1 hour = 2:53 PM	11:16 AM + 8 hours = $7:16 PM$
11:19 AM + 4 hours = $3:19 PM$	5:44 PM + 10 hours = <u>3:44 AM</u>
6:23 PM + 12 hours = 6:23 AM	6:50 PM + 12 hours = 6:50 AM
6:21 PM + 11 hours = 5:21 AM	6:05 AM + 6 hours = 12:05 PM
6:05 AM + 9 hours = 3:05 PM	6:42 PM + 9 hours = 3:42 AM
1:42 AM + 10 hours = 11:42 AM	11:24 PM + 7 hours = $6:24$ AM
3:32 AM + 6 hours = 9:32 AM	12:40 PM + 2 hours = 2:40 PM
$10:43 \text{ PM} + 9 \text{ hours} ={7:43 \text{ AM}}$	3:37 AM + 6 hours = 9:37 AM
9:25 AM + 4 hours = $1:25 PM$	3:52 PM + 1 hour = 4:52 PM
10:07 PM + 7 hours = 5:07 AM	2:46 PM + 8 hours = <u>10:46 PM</u>
7:33 PM + 6 hours = 1:33 AM	1:40 AM + 12 hours = 1:40 PM
10:57 PM + 7 hours = 5:57 AM	7:20 AM + 8 hours = $3:20 PM$
3:07 PM + 8 hours = 11:07 PM	2:47 AM + 6 hours = <u>8:47 AM</u>
7:57 PM + 11 hours = 6:57 AM	1:36 AM + 2 hours = 3:36 AM
10:37 AM + 7 hours = 5:37 PM	4:11 AM + 2 hours = 6:11 AM
$2:56 \text{ AM} + 5 \text{ hours} ={7:56 \text{ AM}}$	7:36 AM + 7 hours = 2:36 PM
12:07 AM + 6 hours = $6:07 \text{ AM}$	1:37 PM + 12 hours = 1:37 AM
1:06 PM + 11 hours = 12:06 AM	2:15 PM + 5 hours = <u>7:15 PM</u>
10:33 AM + 12 hours = 10:33 PM	11:25 PM + 6 hours = $5:25 \text{ AM}$
7:10 AM + 7 hours = 2:10 PM	12:18 PM + 11 hours = 11:18 PM
8:07 PM + 9 hours = $5:07 \text{ AM}$	1:19 PM + 11 hours = 12:19 AM