

Time Drills (Adding Hours)

Fill in the blanks for each problem.

| 1:51 AM + 3 hours = | 10:23 PM + 8 hours = |
|-----------------------|--|
| 8:36 PM + 5 hours = | 10:09 PM + 9 hours = |
| 11:31 AM + 11 hours = | 4:54 AM + 1 hour = |
| 1:54 AM + 3 hours = | 8:04 PM + 8 hours = |
| 10:08 PM + 5 hours = | 4:50 AM + 5 hours = |
| 9:31 PM + 5 hours = | 10:09 AM + 2 hours = |
| 9:01 PM + 7 hours = | 11:27 PM + 3 hours = |
| 3:39 AM + 3 hours = | 6:47 PM + 5 hours = |
| 4:22 AM + 4 hours = | 12:52 PM + 1 hour = |
| 11:09 PM + 7 hours = | 11:13 PM + 6 hours = |
| 6:36 AM + 4 hours = | 1:22 AM + 1 hour = |
| 10:08 PM + 1 hour = | 10:19 PM + 11 hours = |
| 6:58 AM + 3 hours = | 10:34 AM + 1 hour = |
| 6:42 PM + 4 hours = | 7:58 PM + 4 hours = |
| 4:53 AM + 7 hours = | 6:47 PM + 4 hours = |
| 5:57 PM + 3 hours = | 9:41 PM + 6 hours = |
| 7:37 PM + 11 hours = | 5:34 PM + 3 hours = |
| 7:40 AM + 2 hours = | 3:12 PM + 12 hours = |
| 1:01 PM + 11 hours = | 8:52 AM + 2 hours = |
| 11:07 PM + 8 hours = | 12:03 AM + 3 hours = |
| 11:40 PM + 3 hours = | 10:24 AM + 12 hours = |
| 5:57 PM + 10 hours = | 10:54 AM + 3 hours = |
| 5:37 AM + 6 hours = | 11:47 AM + 1 hour = |
| 5:35 AM + 3 hours = | 5:43 AM + 7 hours = |
| 11:53 AM + 7 hours = | 11:12 AM + 6 hours = |
| Math | 3 1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 8 |

Math

3 www.CommonCoreSheets.com

| Fill in the blanks for each problem. | , |
|--|------------------------------------|
| 1:51 AM + 3 hours = 4:51 AM | 10:23 PM + 8 hours = 6:23 AM |
| 8:36 PM + 5 hours = 1:36 AM | 10:09 PM + 9 hours = 7:09 AM |
| 11:31 AM + 11 hours = $10:31 \text{ PM}$ | 4:54 AM + 1 hour = 5:54 AM |
| 1:54 AM + 3 hours = 4:54 AM | 8:04 PM + 8 hours = 4:04 AM |
| 10:08 PM + 5 hours = 3:08 AM | 4:50 AM + 5 hours = 9:50 AM |
| 9:31 PM + 5 hours = $2:31 \text{ AM}$ | 10:09 AM + 2 hours = 12:09 PM |
| 9:01 PM + 7 hours = $4:01 \text{ AM}$ | 11:27 PM + 3 hours = $2:27$ AM |
| 3:39 AM + 3 hours = 6:39 AM | 6:47 PM + 5 hours = 11:47 PM |
| 4:22 AM + 4 hours = 8:22 AM | 12:52 PM + 1 hour = 1:52 PM |
| 11:09 PM + 7 hours = $6:09 \text{ AM}$ | 11:13 PM + 6 hours = $5:13$ AM |
| 6:36 AM + 4 hours = 10:36 AM | 1:22 AM + 1 hour = 2:22 AM |
| 10:08 PM + 1 hour = 11:08 PM | 10:19 PM + 11 hours = 9:19 AM |
| 6:58 AM + 3 hours = 9:58 AM | 10:34 AM + 1 hour = 11:34 AM |
| 6:42 PM + 4 hours = 10:42 PM | 7:58 PM + 4 hours = 11:58 PM |
| 4:53 AM + 7 hours = 11:53 AM | 6:47 PM + 4 hours = 10:47 PM |
| 5:57 PM + 3 hours = 8:57 PM | 9:41 PM + 6 hours = <u>3:41 AM</u> |
| 7:37 PM + 11 hours = 6:37 AM | 5:34 PM + 3 hours = 8:34 PM |
| 7:40 AM + 2 hours = 9:40 AM | 3:12 PM + 12 hours = 3:12 AM |
| 1:01 PM + 11 hours = 12:01 AM | 8:52 AM + 2 hours = 10:52 AM |
| 11:07 PM + 8 hours = $7:07 \text{ AM}$ | 12:03 AM + 3 hours = 3:03 AM |
| 11:40 PM + 3 hours = $2:40 \text{ AM}$ | 10:24 AM + 12 hours = 10:24 PM |
| 5:57 PM + 10 hours = 3:57 AM | 10:54 AM + 3 hours = 1:54 PM |
| 5:37 AM + 6 hours = 11:37 AM | 11:47 AM + 1 hour = $12:47$ PM |
| 5:35 AM + 3 hours = 8:35 AM | 5:43 AM + 7 hours = 12:43 PM |
| 11:53 AM + 7 hours = $6:53 PM$ | 11:12 AM + 6 hours = $5:12 PM$ |

1-15 98 96 94 92 3